9021582740
Robbert : van zorgenkind tot medium - Robbert van den Broeke
Spirit (2005)
In verzameling
#66

Gelezen?:
Ja
Biography, Parapsychology
Mediumship

Recensie:
Het medium Robbert van den Broeke (1980) kreeg grote bekendheid door zijn optredens in 2005 in het RTL 4 tv-programma Life & Cooking en het programma 'Er is zoveel meer' dat hij 2005/2006 samen met tv-presentatrice Irene Moors maakt. In dit boek schrijft hij over zijn moeilijke jeugd (veel aanpassingsmoeilijkheden op school, niemand begreep zijn paranormale gaven), over zijn bijzondere belevenissen en ervaringen (o.a. contacten met overledenen) toen en nu, en over de bijzondere verschijnselen die zich in zijn omgeving en/of op zijn foto's manifesteren zoals graancirkels, graveringen op appels, schroeiplekken, lichtfenomenen en buitenruimtelijke wezens. Verder vertellen zijn ouders en zussen over het leven met hun bijzondere zoon en broer. Het boek bevat vele kleurenfoto's van Robbert, zijn familie en de bijzondere verschijnselen. Robbert is veel in de publiciteit geweest de laatste tijd, waarbij voor- en tegenstanders met bewijzen komen van de vermeende echt- of onechtheid van zijn paranormale gaven, readings en foto's. Een boek waarvoor gezien het onderwerp en de vele publiciteit rondom de persoon veel belangstelling zal zijn. Met register.

Van de website http://www.robbertvandenbroeke.com :
Robbert - Van zorgenkind tot medium

Het medium Robbert van den Broeke vertelt in dit boek zijn levensverhaal, waarin het oorspronkelijke onbegrip voor zijn paranormale gaven centraal staat. Hij beschrijft een deel van de bijzondere gebeurtenissen die hem sindsdien zijn overkomen en het ingrijpen van het `Hogere` in zijn persoonlijke leefomgeving. Inmiddels draagt hij met grote overtuiging de boodschap uit dat alleen liefde de aarde en de mens kan redden. Het medium Robbert van den Broeke (1980) beschrijft in `Robbert, van zorgenkind tot medium` hoe moeilijk zijn jeugd was, toen niemand zijn paranormale gaven herkende en welke bijzondere ervaringen hij sindsdien heeft gehad. Zijn bijzondere, mediamieke talenten zijn nog altijd in ontwikkeling en geven ons inzicht in de andere wereld, waar Robbert zelf inmiddels heel vertrouwd mee is.

Het boek is gebaseerd op de notities en documentaties die zijn vader Peter van den Broeke jarenlang maakte van Robberts ervaringen en bevat uniek beeldmateriaal van alle bijzondere en soms extreme verschijnselen die zich in zijn directe omgeving voordeden, waaronder graancirkels, lichtfenomenen en buitenruimtelijke wezens.

Robbert van den Broeke heeft de afgelopen jaren veel in de belangstelling gestaan van de Nederlandse pers, bladen, magazines en radio en televisie. Mede door zijn optredens in het programma Life and Cooking is Robbert het bekendste Nederlandse medium geworden. De wonderbaarlijke gebeurtenissen tijdens en de duizenden reacties na de tv-shows maakten duidelijk dat Robbert een bron is van grote energetische krachten en paranormale verschijnselen en uitingsvormen. Ook tijdens en na het eigen televisieprogramma van Robbert samen met Irene Moors, met als titel `Er is zoveel meer` kon de stroom reacties niet of nauwelijks worden verwerkt. Het uitermate integer geproduceerde en spraakmakende programma haalde een hoge kijkdichtheid en heeft heel wat tongen losgemaakt. Deskundigen in binnen- en buitenland zijn verbijsterd over de hoeveelheid en onontkoombare kracht van de fenomenen die zich rond Robbert voordoen.

Het boek is rijk geillustreerd met de prachtigste en meest bijzondere fotos. Derhalve is het boek een echte aanrader om zelf eens een kijkje te nemen in de werkelijk uitzonderlijke spirituele wereld van Robbert.

In zijn openingswoord spreekt Robbert de volgende inspirerende volzinnen uit:

`Ik wilde graag mijn ervaringen met het mysterie van de andere wereld beschrijven,maar weet ook dat geen enkel woord dat wonder recht kan doen.Woorden zijn ontoereikend. Woorden zouden het wonder meer schaden dan verduidelijken.

Toch moest ik een poging wagen, want wat er op mijn pad is gekomen is zo mooi, zo zuiver en waardevol, dat ik het moet delen. `

Ik wens u veel leesplezier en vooral veel invoelen van energetische kracht bij het lezen van mijn boek.

Robbert

Product Gegevens
Medium Softcover
Aantal pagina's 144
Hoogte x Breedte 240 mm
Origineel Publicatie Jaar 2005
Persoonlijke Gegevens

Opmerkingen
Met reg.
Kritiek o.a. te vinden via:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Robbert_van_den_Broeke
http://www.skepsis.nl/robbertvandenbroeke.html