9075636288
Het licht zal je bevrijden : de universele wetten voor spirituele groei - Norma J. Milanovich, Shirley D. MacCune
Petiet (1999)
Niet In verzameling
#334

Gelezen?:
Ja
Spirituality
Channeling, Transformation

Het licht zal je bevrijden is een boek over het transformatieproces van de Aarde van de derde naar de vijfde dimensie. Dit ingrijpende transformatieproces werkt diep in op de bewoners van de Aarde. Het Licht zal je bevrijden helpt lezers dit proces te begrijpen en geeft in de uitleg van de Universele Wetten gereedschappen voor het begrijpen en werken met energie en licht, het lessenpakket voor de overgang naar de vijfde dimensie.

In het verleden hadden enkel adepten, heiligen, apostelen, mystici, hogepriesters en hogepriesteressen toegang tot deze kennis. Met deze kennis regeerden en bekrachtigden deze individuen zichzelf en hele beschavingen; ze gebruikten de macht die gepaard ging met deze kennis om te scheppen en te helen. Het gewone volk leunde zwaar op deze spirituele elite voor de oplossingen van hun problemen, want de grote massa had noch de discipline noch de wilskracht verworven om deze leringen zelf meester te worden. Het leren en toepassen van deze waarheden nam vele levens van discipline en toewijding in beslag. En nog belangrijker: het meester worden over deze kennis vereiste dat iemand verantwoording nam voor zijn of haar gedrag en daden - een verantwoordelijkheid die het merendeel der mensen niet bereid was te aanvaarden.
De Verrezen Meesters hebben evenwel beschikt dat de tijd rijp is dat iedereen deze leringen leert kennen en zijn of haar aandeel in de verantwoordelijkheid voor het transformeren van het leven en de wereld op zich neemt.
Het is het Licht dat ons bevrijdt. Het kan ontdekt worden in het Nu, want het Licht is altijd in ons, in stilte wachtend op ontdekking, om ons de weg terug naar onze goddelijkheid te tonen. Dit boek gaat niet over religie, bekering, of het vormen van een nieuwe kerk. Het gaat over ONS, over bekrachtiging, zelfstandig denken, onderscheidingsvermogen, hoop, de wetenschap dat we allemaal van nature gelijk zijn, Eenheid, en de weg naar vrijheid voor iedereen op deze wereld.
Het is er op gericht mensen te helpen de innerlijke wereld te begrijpen, de wereld die verbonden is met het Licht, de bron van alle macht en kracht. Het leert ons over de Universele Wetten, over de onderlinge verbondenheid van de mensheid en het heelal - het concept van Eenheid. In laatste instantie is het een boek over jou, het leven, en de vrijheid om je leven in te richten. Het is een boek over waarheid.

Product Gegevens
Medium Paperback
Aantal pagina's 344
Hoogte x Breedte 240 mm
Persoonlijke Gegevens

Opmerkingen
Met lit. opg., reg - Vert. van: The light shall set you free. - Albuquerque : Athena Publishing, cop. 1996