9020284061
Een nieuwe aarde : dé uitdaging van deze tijd - Ontwaken tot je ware Zijn - Eckhart Tolle
Ankh-Hermes (2005)
In verzameling
#477

Gelezen?:
Ja
Spirituality
Consciousness

Beschrijving:
Op basis van de inzichten uit zijn spraakmakende wereldbestseller De kracht van het Nu geeft Eckhart Tolle in Een nieuwe aarde de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen. Het ego-gerichte bewustzijn heeft aarde en mensheid aan de rand van de totale catastrofe gebracht. Het is dan ook hoog tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie, waardoor we onze zwaarte en dichtheid verliezen, zodat we transparant worden voor het licht van bewustzijn. Wat kunnen we doen om deze verschuiving in onszelf te versnellen? En hoe kunnen we het nieuwe, ontwakende bewustzijn herkennen? Op deze en andere wezenlijke vragen gaat Een nieuwe aarde in. Al lezende ervaren we dan de bewustzijnsverschuiving die in ons plaatsvindt.
Eckhart Tolle's spirituele blauwdruk voor een nieuwe wereld
Eckhart Tolle's bestseller The Power of Now is in 27 talen verschenen De kracht van het Nu is in Nederland al jaren nummer 1 van de spirituele toptien. Van zijn boeken De kracht van het Nu, De kracht van het Nu in de praktijk en De stilte spreekt zijn in totaal al 150.000 exemplaren verkocht. Met dit langverwachte nieuwste boek geeft Eckhart Tolle ons opnieuw een kostbaar geschenk.

Product Gegevens
Medium Paperback
Editie 4e dr
Aantal pagina's 236
Hoogte x Breedte 210 mm
Origineel Publicatie Jaar 2005
Persoonlijke Gegevens

Opmerkingen
Met lit. opg - 1e dr. o.d.t.: Een nieuwe aarde : ontwaken tot je ware zijn. - 2005 - Vert. van: A new earth : awakening to your life's purpose. - East Rutherford, NJ : Dutton, cop. 2005