9063253079
Genieten : hoe het te bereiken - Alexander Lowen
Servire (1987)
In verzameling
#297

Gelezen?:
Ja
Health, Psychology
Pleasure

Samenvatting:
Richtlijnen voor een grotere bewustwording van het lichaam als bron van genot en van vermogen tot creatieve zelfexpressie.

Recensie:
Dit onder redaktie van de N.V.S.H. uitgegeven boek beschouwt het genot als een scheppende kracht in het leven. In verband met de eenheid van lichaam en geest levert het genieten, het genotsbeleven de motivatie en de energie voor het kreatieve proces en dit kreatieve proces vergroot weer het genot en de vreugde van het leven. Wanneer men geniet is het leven een kreatief avontuur, zonder genot is het een strijd om het bestaan. In het grootste deel van het boek wordt het karakter van het genot en de rol die het speelt in het bepalen van ons gedrag, geanalyseerd. Hoewel de schrijver hier en daar overdrijft, kan dit populair geschreven boek aanbevolen worden, al was het alleen maar vanwege het feit dat in het boek genieten uit de sfeer van losbandigheid gehaald wordt.

Product Gegevens
Medium Paperback
Aantal pagina's 176
Hoogte x Breedte 200 mm
Origineel Publicatie Jaar 1987
Persoonlijke Gegevens

Opmerkingen
Oorspr. uitg.: 's-Gravenhage : Bakker, 1974. - (Alpha-boek) - Vert. van: Pleasure. - New York : Coward-McCann & Geoghehan, 1970