9063783175
Weg naar het licht : de pelgrimstocht van een Reikimeester : een integer verslag ter verduidelijking van de Universele Levenskracht - Yasmin Verschure
Schors (1999)
In verzameling
#496

Gelezen?:
Ja
Energy, Health, Spirituality
Consciousness - Miscellanea, Energy medicine, Healing

Samenvatting:
Een jonge Reiki-meesteres vertelt over de bewustzijnveranderingen en de daarmee gepaard gaande hoogte- en dieptepunten die het werken met Reiki met zich meebrachten.

Recensie:
Dit boek laat zich op geen enkele manier vergelijken met de gebruikelijke Reiki-literatuur, omdat niet de grondslag en technieken van Reiki er centraal in staan, maar dat wat gebeurt in en aan iemand die Reiki toepast. Het verslag van Verschure's leven, nadat zij met Reiki is gaan werken, is een getrouwe, navoelbare weergave van de bewustzijnsveranderingen en de daarmee verbonden emotionele diepte- en hoogtepunten die door Reiki teweeg gebracht kunnen worden. De toon van het boek is rustig, intiem vaak, psychologisch subtiel, verstandig en mist gelukkig de sentimentaliteit en pretentie die deze autobiografische getuigenissen vaak zo ongenietbaar maken. Zo zijn bijv. haar beschrijving van een sterfproces en van haar eigen liefdes-beleven gave voorbeelden van de psychische volwassenheid die Reiki kan veroorzaken. Een eenvoudig, verhelderend en sympathiek boek. Vriendelijke omslag, leesbare letter. Het nawoord in deze druk is geactualiseerd.

Product Gegevens
Medium Paperback
Editie 2e herz. dr
Hoogte x Breedte 220 mm
Persoonlijke Gegevens

Opmerkingen
1e dr.: 1995